Build the team

de geheimen van het stadion

Ontdek het vernieuwde AFAS Stadion van KVM via een exclusieve tour met een ervaren gids. Tijdens deze tour van ca. 60 minuten ga je met een professionele gids door het stadion om de geschiedenis van de mooiste club van België te ontdekken, haar wonden uit het verleden en haar kracht van vandaag! Je voelt het hart van de supporters onder de tribunes van het vernieuwde AFAS Stadium en de concentratie van de spelers in de kleedkamer. Op deze manier zal je het stadion als nooit tevoren ervaren!

Klik hier voor meer info van onze partner Cravat Events.

 

activiteiten met een vleugje voetbal

Tribuen M geeft je ook de kans om je vergadering te overtreffen met een energiek teambuildingprogramma! Heb je zin om je los te maken en al je kracht te geven na een intensieve vergadering? We bieden je een breed scala aan leuke activiteiten met een vleugje voetbal! Of het nu gaat om een Penalty Challenge, een bierproeverij, een spelletje tafelvoetbal tegen het nationale team 'The Kicker Ladies', of een culinaire stadsontdekking in Mechelen: Tribune M heeft het allemaal. Probeer onze Chalk the Lines-uitdaging of maak je eigen Sing the Stadium-bedrijfsnummer.

Wij bieden u een verscheidenheid aan activiteiten op een locatie die sportiviteit uitstraalt, en werken graag met u samen naar de perfecte formule die bij uw dag past.

 

Contacteer ons

Vraag een offerte aan of kom voorproeven in Resto Martinique.

grijze achtergrond.png